Обидві версії видаляються через «Параметри» Windows. Збережені знімки ніколи не видаляються.

Робіть це, лише якщо не плануєте встановлювати програму знову. Налаштування зберігаються в HKEY_CURRENT_USER\Software\Bandicam Company\ZunShot, файли сеансів — у %LOCALAPPDATA%\Bandicam\ZunShot.