Поки ввімкнено параметр Увімкнути функцію знімка екрана під час запуску Windows, після закриття головного вікна ZunShot залишається в області сповіщень, щоб сполучення клавіш і далі працювали. Незбережені вкладки не втрачаються: їх буде відновлено, коли вікно відкриється наступного разу.

Клацніть правою кнопкою миші значок в області сповіщень і виберіть Вихід. Щоб кнопка закриття завершувала роботу ZunShot і не залишала значка в області сповіщень, вимкніть параметр Увімкнути функцію знімка екрана під час запуску Windows у розділі Налаштування > Загальні.
Налаштування > Загальні > Режим під час запуску: «Режим захоплення», «Режим редактора» або «Режим області сповіщень».
Таке трапляється після від’єднання монітора. Коли вікно ZunShot активне, натисніть Win+Shift+стрілка ліворуч або праворуч, щоб перемістити його на під’єднаний екран.