Så länge Aktivera skärmklippsfunktionen vid Windows-start är på ligger ZunShot kvar i meddelandefältet när du stänger huvudfönstret, så att kortkommandona fortsätter att fungera. Osparade flikar behålls och återställs nästa gång fönstret öppnas.

Högerklicka på ikonen i meddelandefältet och välj Avsluta. Om du vill att stängningsknappen ska avsluta ZunShot utan att lämna kvar en ikon i meddelandefältet stänger du av Aktivera skärmklippsfunktionen vid Windows-start i Inställningar > Allmänt.
Inställningar > Allmänt > Läge vid start: Fångstläge, Redigerarläge eller Meddelandefältsläge.
Det händer när en skärm har kopplats bort. Tryck på Win+Shift+vänsterpil eller högerpil medan ZunShot är aktivt för att flytta fönstret till en ansluten skärm.