Düzenlediğim görüntüde neden ZunShot filigranı var?

Yakalamalarda asla filigran olmaz. İşaret yalnızca ücretsiz sürümde çizim, bulanıklaştırma veya kırpma araçlarıyla düzenlenen görüntülerde görünür.

Filigran ne zaman eklenir

  • Görüntüyü düzenleyicide çizerek, bulanıklaştırarak, kırparak veya başka bir şekilde değiştirdiniz, ardından kaydettiniz veya kopyaladınız ve ZunShot Pro'ya sahip değilsiniz.

ZunShot bunu önceden bildirir. Ücretsiz sürümde düzenlenmiş bir görüntüyü kaydettiğinizde şu pencere görünür:

Ücretsiz sürümde düzenlenmiş bir görüntü kaydedilirken gösterilen ZunShot penceresi: ZunShot filigranlı bir önizleme ile “Satın Al” ve “Filigranla Kaydet” düğmeleri

  • Satın Al, ZunShot Pro planlarını açar. Satın alma işleminden sonra görüntü filigransız kaydedilir.
  • Filigranla Kaydet, görüntüyü önizlemede gösterildiği gibi, küçük bir ZunShot işaretiyle kaydeder.
  • Bugün tekrar gösterme, günün geri kalanında bu pencereyi atlar ve görüntüyü doğrudan filigranla kaydeder.
  • Satın alımı geri yükle, aynı Microsoft hesabıyla daha önce satın aldığınız bir abonelik veya süresiz lisans içindir.

Filigran ne zaman eklenmez

  • Düzenlemeden kopyaladığınız, kaydettiğiniz, yazdırdığınız veya yüklediğiniz yakalamalar.
  • OCR ile çıkarılan metin.
  • ZunShot Pro etkinken tüm görüntüler.

Filigranı kaldırma

  1. Başlık çubuğundaki ⓘ simgesine tıklayın ve Satın Al seçeneğini belirleyin, ardından aylık, yıllık veya tek seferlik süresiz lisansı seçin.
  2. Başka bir bilgisayarda zaten abone misiniz? Aynı Microsoft hesabıyla oturum açın ve Satın alımı geri yükle seçeneğini kullanın. Bkz. Satın alımı geri yükleme.

Kaydettiğiniz görüntülere kendi logonuzu mu eklemek istiyorsunuz? Kılavuzdaki Filigran sayfasına bakın.

Kısa yanıtlar

ZunShot ekran görüntülerine filigran ekler mi?
Yakalamalara eklemez. Yalnızca ücretsiz sürümde düzenlenen görüntüler küçük bir ZunShot işaretiyle kaydedilir.
ZunShot filigranını nasıl kaldırırım?
ⓘ > Satın Al yoluyla ZunShot Pro'yu (abonelik veya süresiz lisans) satın alın veya mevcut bir satın alımı aynı Microsoft hesabıyla geri yükleyin.

İlgili SSS