Bandicut videószerkesztő program: A leggyorsabb, veszteségmentes videó vágó és egyesítő

A Bandicut egy átlátható és egyszerűen használható kezelőfelülettel rendelkező szupergyors videó vágó/egyesítő szoftver. A szoftver segítségével a felhasználóknak lehetőségük van a videó bizonyos részeinek gyors megvágására az eredeti képminőség megtartása mellett. A felhasználók ezen kívül kiemelhetik a videóban tárolt hangsávokat MP3 formátumban, egyesíthetik a különálló videó-fájlokat, eltávolíthatják a videó egyes részeit, vagy több különálló darabra vághatják azt.

Ilyen esetekben használják a Bandicut programot


Szegmens vágása
Több fájlra osztás
Több videó egyesítése
A nem kívánt részek eltávolítása
Szegmensek egyesítése
Kivonás MP3-fájlba

Funkciók - Bandicut Videószerkesztő

Easy Video Cutter and Fast Video Splitter

Gyors videó vágó és egyszerű videó egyesítő

A Bandicut alkalmazással mindenki könnyedén kiválaszthatja a vágási területet és több videó egyesítésére is van lehetőség. A nagyobb videó fájlokat több kisebb részre darabolhatjuk, vagy kivághatjuk a nem kívánt részeket, mint például a reklámok, előzetesek, kimaradt jelenetek.

Lásd még
MP4 Cutter, AVI Cutting Software

MP4 vágó, AVI egyesítő szoftver

A Bandicut képes bizonyos videó fájlok vágására/egyesítésére, úgymint AVI vágó/egyesítő, MP4 vágó/egyesítő, MOV vágó/egyesítő vagy MPEG vágó/egyesítő. A program számos videó formátumot támogat, mint például AVI, MP4, MOV, M4V, MKV, MPEG, MPG, DAT, VOB, FLV, ASF, WMV, TS, TP, TRP, MPE.

Lásd még
Lossless video cutter

Videó vágás minőségromlás nélkül

Ez a nagyszerű veszteségmentes videó vágó szoftver újrakódolás nélkül képes kivágni a videó egyes részeit. Erre a célra rengeteg videó vágó program létezik. Azonban, ha kivágni, körülvágni, megnyírni, darabolni szeretné a videó fájlokat, vagy egyesíteni szeretné a több részből álló állományokat a videó minőségének romlása nélkül, próbálja ki a Bandicut alkalmazást!

Lásd még
hardware accelerated Intel Quick Sync H.264 encoder

Pontosan kivágott és felosztott videók képkockáról-képkockára

A Bandicut képes a felhasználó által kiválasztott “bármely képkocka” precíz vágására. Más videó vágó programok, csak “kulcsképek” közötti vágásra képesek. Viszont, a Bandicut lehetőséget ad a felhasználónak, hogy pontosan kiválassza a vágási területet és gyorsan végrehajtsa a kiválasztott terület kulcskocka szerinti vágását.

Lásd még

Hogyan használható a Bandicut Video Cutter

Pillanatképek

Kattintson a Képek-re a Bandicut képernyőképeinek megtekintéséhezVásárlás Bandicut

Ha megveszed a programot, korlátlan ideig használhatod.

1-PC Licenc

$29.95 

2-PC Licenc

$44.96 

$59.90, 25% árengedmény

Bandicam + Bandicut

Pick
$60.95 

Különleges kedvezmény

Csomag

Upgrade License

$20.59 

per computer

Upgrade

* Ha kérdése van, írjon nekünk a bandicut@bandicam.com címre, vagy keresse fel a Bandicut fórumát.Translated by ZityiSoft