Interval
Posts: 3
Joined: Wed May 11, 2022 9:41 pm

Bandicam isn't recording hl2.exe(Counter Strike: Source)

Wed May 11, 2022 9:48 pm

So I tried to record CS: Source using Game Recorder Mode, but the FPS bar isn't showing at the top, I've already visited alot of forum post about this issue but nothing worked. I'm able to record hl.exe(Counter Strike 1.6) but can't in hl2.exe(CS: Source). Also tested in other recording software all of it detected the game.

Edit: I'm using 32bit computer system, so I'm unable to get the latest bandicam version.

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 7301
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: Bandicam isn't recording hl2.exe(Counter Strike: Source)

Thu May 12, 2022 1:44 pm

Hello Interval,

Have you tried Bandicam 5.0.1?
https://dl.bandicam.com/old/BDCAMSETUP_ ... 1_1799.EXE

Please let us know your result.

Thank you.

Interval
Posts: 3
Joined: Wed May 11, 2022 9:41 pm

Re: Bandicam isn't recording hl2.exe(Counter Strike: Source)

Thu May 12, 2022 2:51 pm

Hi, I tried using that bandicam version instead but it's still not working. I'm using Bandicam 5.1.1.

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 7301
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: Bandicam isn't recording hl2.exe(Counter Strike: Source)

Thu May 12, 2022 4:24 pm

Hello Interval,

Thank you for getting back to us.
We were not able to recreate your issue when we recorded Counter Strike: Source with Bandicam 5.1.1.
Please try recording again after changing the Hardware DirectX level from the video advanced settings.
https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Count ... _Video.png

Thank you.

Interval
Posts: 3
Joined: Wed May 11, 2022 9:41 pm

Re: Bandicam isn't recording hl2.exe(Counter Strike: Source)

Thu May 12, 2022 6:28 pm

Hello, I tried setting up the game DirectX level to 9 - 11 but bandicam still isn't detecting the game.

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 7301
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: Bandicam isn't recording hl2.exe(Counter Strike: Source)

Fri May 13, 2022 6:52 pm

Hello Interval,

Thank you for your reply.
We are afraid that you need to use the Screen Recording Mode instead.
We are sorry that we don't have a good solution.

Thank you.

Return to “Bandicam - General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 8 guests